Atelier Sonne


“Unik kunst til alle” er missionen der står bag skabelsen af sonne.dk. Her er det muligt at købe unik kunst til en pris alle har råd til. 

Al print er signeret og sælges kun i et begrænset omfang. Så hos Sonne.dk er det din mulighed for at eje unik kunst. 

Kunsten er både inspireret af naturalismen men også abstrakt kunst er til at finde på siden.

Under alle billeder er det muligt at vælge størrelse samt det materiale billede skal trykkes på. Alle billeders pris er inklusiv fragt og har du nogen spørgsmål eller forespørgsler så kontakt mig endelig.


Du er meget velkommen til at  besøge mit Atelier efter aftale så kontkat mig endelig.Michael Sonne


Larm og råb var normalt for skolegården i Køge hvor børn i alle aldre løb og legede.

Men en dreng stod stille og stirrede ud i luften. 

Drengens venner snakkede om, at han nok var ked af, at han ikke skulle med dem videre i gymnasiet, en af vennerne råbte “Michael er du okay?”.

Drengen der stod stille reagerede ikke.

Drengen var Michael, men hvad de andre ikke vidste var at Michael slet ikke var ked af det. Det at skulle gå i skole havde ikke været nemt, bogstaver der hoppede og sprang rundt på siden og ord med stumme bogstaver var svært. Så for Michael var det en lettelse, nu var der snart en ende på skolen.

“Er du okay Michael” lød det endnu engang fra vennerne?

Men stadig intet svar kom der fra Michael 

Hvad vennerne ikke vidste var at Michael var dybt optaget af den regnbue der løb over himlen og gemte sig bag husenes tage, de andre børn havde set regnbuen, men ikke på samme måde som Michael, Michael så meget mere end de 7 farver i regnbuen, for der hvor alle farverne mødtes var der en helt anden farve. 

Michael vidste ikke på det tidspunkt at han var ordblind - men hvad han vidste var at alt med farver og billeder fangede hans opmærksomhed og når en sans er svækket forstærker det en ny, for Michael var det hans visuelle kreativitet. 

Da Michaels venner gik gymnasievejen og nogle videre på videregående uddannelser. Søgte Michael altid det visuelle arbejde, selv om han startede som radioteknikker, åbnede det en dør i tv-branchen, først hos døve tv sidenhen på daværende kanal 2 og da det ikke var nok at arbejde for andre betalte Michael selv for udstyr og lavede musikvideoer og sidenhen har han produceret og instrueret prisbelønnede reklamefilm.

Michael har som sagt altid været fascineret af farver, og har altid malet og tegnet billeder. 

Så nu efter travle år som prisbelønnet reklamefilmsinstruktør er det tid til et nyt kapitel på den kreative rejse. Det er derfor Sonne.dk er blevet til - kreative billeder i både naturalisme og abstrakte motiver, der kan glæde alle. For alle skal have ret til at eje unik kunst, og derfor er Michael mission at kunne videregive hans passion for unik kunst og farver til en pris alle kan være med på.   


Skrevet af Victoria Sonne (datter)